Om oss

Svenska friskvårdsförbundet 

 Jag är medlem hos Svenska Friskvårdsförbundet – Sveriges näst största branschförbund för hälsa och friskvård.  Som medlem hos svenska friskvårdsförbundet kan du som kund känna dig trygg och säker attdu går till någon med en godkännd utbildning. Hos Svenska friskvårdsförbunndet hittar du terapeuter, coacher och instruktörer inom de flesta komplementärmedicinska och friskvårdsinriktade yrken. Svenska friskvårdsförbundet kvalitetssäkrar och kontrollera kunskaper inom etik, hygien, basmedicin och lagstiftning. Ämnen som är viktiga när man arbetar med människors hälsa. Dem arbetar även politiskt, bland annat så driver vi frågan om momssänkning för vår bransch.

Klarna 

Det går att betala med klarna på plats i salongen, på bokadirekt och på webbshopen. 

Vår anläggning

Fridas skönhet är placerade i centrala helsingborg. Nära till Kullagatan och 10 min gångavstånd från knutpunkten. Fridas skönhet ligger på Kungsgatan 16 på Studiofin. Nära till sundtorgens busshållplats och parkeringen på sundsgaraget . 


Studio ligger i ett gammalt fint hus. Studiofin är dörr till dörr med Capio .  Där jag hyr ett stort och fint rum. Kom hit och njut av en mysig miljö, där du kan njuta av en ansiktsbehandling eller massage.  

Vad innebär de att vara utbildade på tre60naturkosmetik som Naturkosmetisk Hudvård & SPA-terapeut? Du utför  hud- och kroppsbehandlingar med naturkosmetiska produkter samtidigt som du ser till hela människans hälsa och välmående. Vad du äter, hur du lever och din mentala hälsa är lika viktiga som vad du smörjer på din kropp. Den inre och den yttre hudvården hänger ihop. Du som terapeut ska kunna erbjuda dina kunder effektiva och vårdande behandlingar med produkter som inte är skadliga för hälsan och miljön. Samtidigt ska du ge dina kunder råd om kost och hälsa som gynnar en god hudhälsa.


I samband göra slutprovet på tre60naturkosmetik gör du ett certifieringsprov utfärdat av branschförbundet. Ett godkänt certifieringsprov ger dig ett certifikat med titeln “Kvalitetssäkrad terapeut”. Certifikatet är giltigt tillsammans med ett gällande medlemsbevis samt ansvars- och behandlingsskadeförsäkring hos Svenska Friskvårdsförbundet.

Fridas skönhet

Naturkosmetisk Hud och spa terapeut

Jag har drivit fridas skönhet sedan 2019 och brinner för att ta hand om människor.  Älskar att ge ta hand om människor och få kunderna att känna sig som hemma och avslappnade.  Utbildade hud och spateraput på tre60naturkosmetik som är en naturkosmetisk hud och spa  utbildning. Har också en utbildning som franstaylist sedan 2018.

Mysig atmosfärd 

Utmärkt service

Skönhetsprodukter