Permanent hårborttagning

Det världsledande lasersystems-företaget DEKA har lyckats skapa en användarvänlig, kraftfull och mångsidig maskin. Motus AY Alexandrite lasern har utvecklats speciellt för hårborttagning och Nd: YAG lasern för behandling av vaskulära lesioner.

Boka gärna en kosultation innan behandling. 

Vill du göra ett packetpris som inte fins på bokadirekt, maila då eller boka kosultation. 

Paketet "Obegränsat" med behandlingar, kan du göra obegränsat med behandlingar tills du är nöjd med dem betalda ytterna. ( medans jag har samma maskin, 5år) Paketet är personligt. 


Alexandrite lasern har alltid varit guldstandarden inom hårborttagning. Den har upp till 20% högre effektivitet än diodlasern! Med denna laser kan du nu behandla alla hudtyper, vilket inte har varit möjligt med någon hårborttagningsplattform tidigare. Hårborttagning med Motus AY kunde inte vara mer effektiv och smärtfri – med hjälp av Alexandrite lasern och Moveo-tekniken!

Det många uppskattar med Alexandrite lasern och Moveo teknologin är laserns förmåga att behandla allt; från ljusa och tunna hår till kraftig hårväxt! Med Motus AY Alexandritlaser kan du behandla alla kunder på ett felfritt, enkelt och skonsamt sätt.


Nd: YAG-1064nm lasern är lämplig för behandling av vaskulära lesioner, som små kärlmissbildningar som telangiektasier. En Nd: YAG-laser är den enda som framgångsrikt kan behandla de djupa blodkärlen i benen. Nd: YAG-1064nm lasern kan även användas för behandling av exempelvis spider naevi, seborrheic keratosis och follikulit.

Med Movôe tekniken får man bort hår smärtfritt och skonsamt, men samtidigt effektivt. Med denna tiden blir läkeprosesen minimal efteråt. 


Innan behandling, undvik att sola 2 veckor innan bokade tid, inte använt brun utan sol.  Man behöver ha rakat sig innan man kommer. 


Håret måste vara mörkare än sin hud för att behandlingaen ska fungera. 

Här på Fridas skönhet kan du alltid bygga ihop ditt egna paket.

Välj dina egna kroppsdelar och antal gånger för rabatterat pris!

Du kan till och med köpa obegränsat antal behandlingsomgånger.

(Medans jag har samma maskin)

Varför välja Motus AY?

  • Smärtfri hårborttagning
  • Funka på alla hudtyper
  • Funkar alla hårtyper även fjun
  • Det är en medcinsk Alexandrialaser (funkar på Pcos)
  • Den är effektiv och krafftfull
  • Säker ( Inga bränskador)